Last news in Fakti

27 Август, 2022 10:47 1 408 0

Ливърпул подготвя оферта за Карлос Солер

  • карлос солер-
  • ливърпул-
  • валенсия

25-годишният футболист има договор с Валенсия до 2023 година

Ливърпул подготвя оферта за Карлос Солер - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул продължава търсенето на нов халф. Поредното име, което се свързва с интерес от страна на мърсисайдци е това на испанския национал Карлос Солер (вдясно). Според "Марка" англичаните дори вече подготвят официална оферта за него, предава sportal.bg.

25-годишният футболист има договор с Валенсия до 2023 година, което може да улесни преговорите между двете страни. "Прилепите" са склонни да преговарят за негова продажба, за да не го изпуснат без пари следващото лято. Цената на играча е от порядъка на 50 милиона евро, но в настоящата ситуация от "Местайя" може да го пуснат и срещу по-малка сума.

Солер е юноша на Валенсия и цялата му кариера до момента премина в този клуб. За "прилепите" той има 225 мача, 36 гола и 31 асистенции във всички турнири. Освен това той е и национал на Испания с 9 мача и 3 гола за "Ла Фурия".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА