Last news in Fakti

27 Август, 2022 11:38 802 0

Рома гледа към халф на Арсенал за заместник на Вайналдум

  • рома-
  • арсенал-
  • вайналдум

От "Олимпико" са се насочили към Самби Локонга

Рома продължава търсенето на нов играч за халфовата си линия. "Вълците" имат спешна нужда от попълнение в тази зона с оглед на факта, че Жоржиньо Вайналдум получи тежка контузия и ще отсъства от терените няколко месеца. Сега от "Олимпико" са насочили поглед към халфа на Арсенал Алберт Самби Локонга, твърди "ASRomaLive", цитирани от sportal.bg.

22-годишният белгиец не е първи избор в селекцията на Микел Артета. Въпреки това наставникът не иска да го загуби, тъй като той разчита на него като важен играч за ротациите в отбора. Затова от Рома ще трябва да приготвят сериозна оферта, за да убедят "артилеристите" да се разделят с него.

Лондончани ще са доста по-склонни да продадат Локонга, ако в близките дни успеят да си осигурят услугите на Юри Тилеманс от Лестър. Двата клуба водят преговори помежду си, но все още не могат да постигнат договорка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА