Last news in Fakti

31 Август, 2022 16:03 1 465 1

Ерик тен Хаг с новини за съдбата на Кристияно Роналдо

  • кристияно роналдо-
  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • аарън уан-бисака

Нидерландецът говори по темата с трансфера му преди утрешния мач срещу Лестър Сити

Ерик тен Хаг с новини за съдбата на Кристияно Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Ерик тен Хаг говори за съдбата на Кристияно Роналдо по време на днешната пресконференция преди гостуването на Лестър Сити от междинния кръг във Висшата лига.

Нидерландецът заяви, че португалската суперзвезда ще остане в Манчестър Юнайтед, въпреки отчаяните му опити през изминалите две месеца да напусне клуба.

Роналдо многократно бе свързван с трансфери в Наполи, Бенфика и Челси, но изглежда никой не е готов да рискува с 37-годишен играч, който е готов да обърне гръб на отбора си, както го стори с „червените дяволи“.

Тен Хаг заяви също, че и Аарън Уан-Бисака също ще остане в тима, макар да е видимо, че защитникът ще се превърне в трайна резерва на Диого Дало.

Трансферният прозорец все пак затваря тази нощ, така че остават броени часове, докато разберем дали двамата играчи на Манчестър Юнайтед ще си тръгнат или не.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коста

    3 0 Отговор
    К..ви сбогом