Last news in Fakti

4 Септември, 2022 18:00 852 2

Любо Ганев не изключи варианта оставката на Николай Желязков да бъде отхвърлена

  • николай желязков-
  • любомир ганев

Президентът на Българската федерация по волейбол ще очаква решението на Управителния съвет след седмица

Любо Ганев не изключи варианта оставката на Николай Желязков да бъде отхвърлена - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на България - Николай Желязков, може и да не напусне поста си, ако оставката му бъде отхвърлена от Управителния съвет на 13 септември. Президентът на Българската федерация по волейбол - Любо Ганев, заяви, че решението тепърва предстои да бъде взето.

Ще разгледаме оставката на Николай Желязков по време на УС на 13 септември и ще вземем решение. Ако ще има избор на нов треньор, ще трябва да се организира конкурс. Не мога да ви кажа какво ще бъде решението, защото в УС има цели 25 човека, които ще гласуват“, каза Ганев пред БНТ.

Желязков обяви решението си още при завръщането му с националите от Световното първенство, където страната ни регистрира най-слабото си представяне от всичките 19 участия на турнира в своята история.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    3 1 Отговор
    Абе, Любчо, този ст. трЕнер да не ти е баджанак??....Или шурей, та да не приемаш му оставката? С шуробаджанащина дотам я докарахте, некадърни треньори с некадърни играчи....ама шуро..баджанаци
  • 2 жоро

    0 0 Отговор
    управителния съвет трябва да вземе решение да смени Ганев