Last news in Fakti

7 Септември, 2022 23:57 787 0

Байерн се наложи над Интер в четвърто поредно гостуване на „Сан Сиро“

  • байерн мюнхен-
  • интер-
  • шампионска лига

Германците нямаха особени проблеми с италианския си опонент

Байерн се наложи над Интер в четвърто поредно гостуване на „Сан Сиро“ - 1
Снимка: БГНЕС

Интер отстъпи с 0:2 на Байерн Мюнхен в едно от дербитата на тазгодишната групова фаза в Шампионската лига, като това се превърна в четвърти пореден успех за „баварците“ в гостуване на този съперник в евротурнирите.

Лирой Сане откри резултата в 25' след страхотно овладяване и финт срещу Андре Онана. Джошуа Кимих прати една висока топка зад гърба на защитата, а там неговият колега прояви истинска класа при отиграването.

Сане бе основен виновник и за втория гол в 66', когато Данило Д'Амброзио прати топката в собствената си врата. Двамата със Садио Мане отиграха кълбото, сякаш гледаме игра на флипер, за да матират светкавично отбраната на „нерадзурите“. Крилото на германския национален отбор опита след това да подаде към Кингсли Коман, но Онана го блокира, топката рикошира и попадна в тялото на Д'Амрозио, който нямаше как да реагира, за да предотврати попадението.

Стражът на домакините обаче имаше сериозна заслуга, за да остави своите в мача, тъй като се намеси много вещо в поредица от положения през първата част, но напред Лаутаро Мартинез и Един Джеко не съумяха да преодолеят Мануел Нойер нито веднъж.

Байерн започва убедително кампанията си в Шампионската лига с успех на един много негостоприемно място, каквото е стадион „Джузепе Меаца“ в Милано.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА