Last news in Fakti

15 Септември, 2022 16:33 2 145 0

Феновете се обърнаха срещу най-скъпия британски футболист в историята

  • джак грийлиш-
  • манчестър сити

Мнозина настояват той да бъде продаден още през зимата

Феновете се обърнаха срещу най-скъпия британски футболист в историята - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпият футболист в историята на британския футбол - Джак Грийлиш, вече изглежда изчерпа кредита на доверие от феновете на Манчестър Сити, защото гласовете срещу него в социалните мрежи стават все повече и все по-шумни, пише Sport Bible.

Нападателят получи пореден шанс от Хосеп Гуардиола в мача от Шампионската лига срещу Борусия Дортмунд, който едва не бе загубен снощи. Грийлиш прекара само 59 минути на терена, като опитите му за изстрели бяха съвсем не на място. На „гражданите“ им отнеха 80 минути, за да уцелят рамките на вратата на германците, когато бе поставено и началото на обрата (2:1).

При дебютния сезон за английския национал на „Етихат“ мнозинството предпочиташе да не го критикува прекалено, за да му даде шанс за адаптация. Дори Рахим Стърлинг бе продаден, за да се намали напрежението, но въпреки това играта на лявото крило не отговаря на нивото на Сити.

Масло в огъня налива и личния живот на Джак Грийлиш. Той се отдаде на пиянски купони през лятото, за да отпразнува титлата от Висшата лига, а след това подписа спонсорски договор с голяма модна компания. Във футбола подобни неща се приемат трудно, особено когато играта остава на заден план за сметка на парите и развлеченията.

Грийлиш трябва да подреди приоритетите си, ако иска да се наложи в Манчестър Сити, или няма да е изненадващо, ако още през януари му бъде потърсен пазар.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА