19 Септември, 2022 22:03 2 903 4

Кметът на Пазарджик „ще се развежда“ с италианските партньори в Хебър

  • тодор попов-
  • хебър

Той не е доволен от резултатите, които демонстрира клубът в шампионата

Кметът на Пазарджик „ще се развежда“ с италианските партньори в Хебър - 1
Снимка: БГНЕС

Хебър Пазарджик изглежда съвсем скоро ще се сдобие с нови ръководители. Подобна заявка направи кметът и финансов благодетел - Тодор Попов, по време на днешното начало на изграждането на осветлението на стадион „Георги Бенковски“.

Търпението ми свършва. Това, което виждам в Хебър, не ми харесва, Едва ли харесва и на един фен. И ние каквато и база да направим, „Уембли" да изградим в Пазарджик, никой няма да иска да гледа продукцията, демонстрирана от отбора в последните мачове. Това е непривлекателен футбол, който не може да те впечатли с нищо. В тази връзка мога да кажа, че на 100 процента в Хебър ще има промени до края на седмицата. Какви ще бъдат те в конкретика ще обяви президентът Елизар Спасов, който вече работи по темата. Тая работа е мъка и ние ще се върнем отново на варианта да разчитаме на собствени сили и средства. За съжаление, нашите очаквания не се покриха с действителността и няма нищо срамно да си го признаем. Сагата с нашите партньори от „Жокер Груп" ще приключи като развод, но кротко и мирно, а не по италиански“, каза Попов, цитиран от БНТ.

Ние искаме Хебър да играе добър футбол. Вече покрай отбора започнах да гледам редовно български футбол, което никога преди това не съм си представял. И лошото за нас е, че другите отбори играят добър футбол. Включително и тези от нашата черга. Или поне се опитват да го правят. Ние играем „Ганкиното" и сме много далече от това, което трябва да бъде. Не виждам в играта нито идея, нито мотивация, нито импулс някакъв. И понеже това не е продукцията, която искаме да виждаме, ние ще правим промени. По аналогия на волейбола преди две години“, допълни още градоначалникът на Пазарджик.

Хебър се намира на 13 място в таблицата на Първа Лига с актив от само 7 точки след 11 изиграни кръга. „Гробарите“ не са печелили мач от 5 август насам, когато победиха Спартак Варна с 0:1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    8 1 Отговор
    Тези същите ликвидираха Цесекарско село, а кмето рушвети им даде Хебър на тях, слочаеност, не мисла. Денги денги другари.

    Коментиран от #2

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    НАПЪЛНО сте прав
  • 3 Трагедия

    12 0 Отговор
    Само в България може да има толкова коеумпиран кмет и чак да се показва демонстративно собственик на Хебър. Затвор!
  • 4 Кметееееее

    3 0 Отговор
    И пазарджик като цяло иска развад с тебе маймун такъв пълно менте излезе.