27 Септември, 2022 16:33 1 258 1

Цели петима души ще спорят за селекционерския пост при мъжете във волейбола

  • българия-
  • николай желязков-
  • любомир ганев

БФВ не спази обещанието си да свие кандидатурите до 3

Цели петима души ще спорят за селекционерския пост при мъжете във волейбола - 1
Снимка: БГНЕС

Българската федерация по волейбол (БФВ) обяви днес, че цели петима души ще спорят за поста на старши-треньор в националния отбор при мъжете. Това призна президентът - Любомир Ганев, след днешното заседание на Управителния съвет.

Обсъдихме девет кандидатури за поста селекционер на мъжете. Спряхме се на пет имена. Сред тях има българи и чужденци. Има и треньор, който вече е бил селекционер на националния отбор на България“, каза Ганев след заседанието.

Той съобщи още, че на 15 октомври ще има нова сбирка на УС, а междувременно ще се водят разговори с всеки от петимата кандидати, за да се видят плановете им за класирането на страната ни за Олимпийските игри в Париж през 2024 г.

Минималната цел ще бъде 1/4-финал на Европейското първенство догодина с оглед факта, че България ще е домакин на турнира.

Припомняме, че Николай Желязков подаде оставка след Световното първенство, където той лично пое отговорност за слабото представяне на „трикольорите“.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дзверо

    0 6 Отговор
    Четвърт финал!? Тоя не е добре!