5 Октомври, 2022 18:03 2 123 1

Тен Хаг благодари на Гуардиола и Сити след разгрома с 6:3 в „Манчестърското дерби“

  • ерик тен хаг-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • хосеп гуардиола

Нидерландецът смята, че това ще е ценен урок за него и играчите му

Тен Хаг благодари на Гуардиола и Сити след разгрома с 6:3 в „Манчестърското дерби“ - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, изненадващо благодари на Манчестър Сити за тежкото поражение, което изживя с отбора си през изминалия уикенд, когато загуби с 6:3 гостуването си на „Етихат“.

Подобни моменти са неизбежни през сезон. Победихме Арсенал и Ливърпул и това ни даде самочувствие, но след това се изправихме срещу Манчестър Сити и бяхме върнати към реалността. Затова искам да благодаря на Хосеп Гуардиола и Сити за ценния урок“, каза нидерландецът по време на пресконференцията си преди гостуването на Омония Никозия в Лига Европа, цитиран от Sky Sports.

„Червените дяволи“ изглежда ще трябва да изстрадат поредния си сезон, защото е видимо, че голяма част от отбора не отговаря на изискванията на новия наставник, но, за да се променят кардинално нещата, ще е нужно време. Независимо дали това време ще бъде дадено на Ерик тен Хаг или който и да било друг мениджър. Това са процеси, които не могат да бъдат прескочени, независимо от една или друга знаменита победа срещу водещите противници.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Палячо🤡