9 Октомври, 2022 00:01 2 167 0

Изненадващ герой за Реал Мадрид в гостуването на Хетафе

  • реал мадрид-
  • хетафе

„Кралския клуб“ продължава безапелационната си серия

Изненадващ герой за Реал Мадрид в гостуването на Хетафе - 1
Снимка: БГНЕС

Хетафе не успя да удържи равенството срещу Реал Мадрид и отстъпи с 0:1 в късния съботен мач от 8 кръг на Примера Дивизион.

Едер Милитао вкара единственото попадение още в 3' след отличен изстрел с глава при корнер, изпълнен от Лука Модрич.

През останалата част от мача „кралския клуб“ трудно намираше очертанията на вратата, въпреки че доминираше почти изцяло по терена.

Енес Юнал и компания имаха своите шансове, за да изравнят, но Андрий Лунин не разочарова Карло Анчелоти за гласуваното му доверие, след като Тибо Куртоа се наложи да пропусне срещата поради мускулен проблем.

Реал обаче стигна до втори гол, благодарение на Родриго, но ВАР се намеси и го отмени, като това не оказа влияние върху разпределението на точките след мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА