Last news in Fakti

17 Юли, 2013 16:55 1 158 0

Апостол Попов се завърна в ЦСКА

  • попов-
  • цска-
  • договор-
  • генчев
Апостол Попов се завърна в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС
Апостол Попов подписа своя нов двегодишен договор с ЦСКА. Друг един от напусналите клуба е пред завръщане на ''Армията''. Пламун Крачунов изгледа тренировката в сряда сутрин на ''Царско село'' и след като бе на проби в руския новак Том, нищо чудно отново да облече фланелката на ЦСКА.
 
''Червените'' са предложили договор и на Станислав Генчев. 32-годишният полузащитник в момента е със статут на свободен агент, след като се раздели с Лудогорец. Най-късно до четвъртък към ЦСКА трябва да се присъединят и двама футболисти от Насионал (Мадейра).
 
Това са 25-годишният португалски нападател Бруно Морейра и 25-годишният бразилски халф Ревсон. Двамата най-вероятно ще бъдат преотстъпени на "Армията". Като опции са и двама французи - левия бек Джаксън Менди и халфът Никола Байо. Очаква се и един испанец – юношата на Валенсия Армиче Медина Ортега, който играе като дясно крило.

Новото ръководство на ЦСКА взе решение да намали цените на билетите. След като през миналата година привържениците на "червените" плащаха по 15 лева за сектор "А" и 10 за "В", сега те ще вадят съответно по 10 и 7 лева. Това са обявените цени за домакинството на Локо (Пловдив) в събота от 20 ч. на ''Българска армия''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА