Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 11:33 844 0

Коста заяви, че е имал проблеми с Конте в Челси

  • диего коста-
  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • уувърхамптън

Нападателят бе посрещнат радушно от феновете на „Стамфорд Бридж“

Коста заяви, че е имал проблеми с Конте в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Новият нападател на Уувърхамптън и бивш такъв на Челси - Диего Коста, коментира радушното си посрещане от публиката на „Стамфорд Бридж“ след снощното поражение на тима му, като заяви, че никога не е имал проблеми с публиката, с треньора - Антонио Конте, когато двамата бяха заедно при „лондончани“.

Никога не съм имал проблеми с феновете. Проблемът ми не бе с тях, а с треньора. Разделихме се в лоши отношения, защото той не искаше да разчита на мен. Нямаше какво да направя. Днес стана ясно, че не съм развалил отношенията си с публиката“, каза Коста в интервюто си за ESPN след срещата.

Той прекара 4 години в Челси и в този период изигра 120 мача, вкара 59 гола и асистира за други 23, превръщайки се в един от най-добрите реализатори на тима в онзи период.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА