Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 12:03 1 678 0

Бразилец продължава да страда от пристигането си в Ливърпул

  • артур мело-
  • ливърпул

Плеймейкърът оправда очакванията, че ще създаде повече проблеми, отколкото да предложи решения на Юрген Клоп

Бразилец продължава да страда от пристигането си в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Артур Мело е напът да се превърне в може би най-лошия трансфер под ръководството на Юрген Клоп в Ливърпул, след като снощи стана ясно, че той е получил поредна контузия, която ще го извади игра за цели 3 месеца, предаде пресцентъра на „мърсисайдци“.

Бразилският плеймейкър пристигна през лятото след тежките критики към старши-треньора, че има прекалено къса резервна скамейка, но мнозина останаха изненадани, че се спря именно на човек, който има дълга история с контузии.

26-годишният полузащитник е под наем от Ювентус, а преди това защитаваше цветовете на Барселона, което недвусмислено доказва, че е футболист с качества, но здравословното му състояние просто пречи, за да се наложи в отборите си.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА