9 Октомври, 2022 12:33 2 043 0

Един от шефовете в Челси разкри причината зад уволнението на Томас Тухел

  • челси-
  • томас тухел-
  • джонатан голдстийн-
  • греъм потър

Американците са търсели синхрон между треньори, футболисти и ръководство

Един от шефовете в Челси разкри причината зад уволнението на Томас Тухел - 1
Снимка: БГНЕС

Уволнението на Томас Тухел от Челси изненада футболния свят, тъй като дойде след само няколко мача, откакто новите американски собственици встъпиха в длъжност. Един от тях - Джонатан Голдстийн, разкри защо е взето това решение пред Football London.

Той заяви, че с колегите му са били единодушни, че имат нужда от човек, който да бъде в пълна хармония, както с ръководството, така и с футболистите. Случая с Тухел е бил такъв, че германецът е прекалено свободолюбив характер, който не е склонен на безкрайни компромиси в работата си.

Греъм Потър в последствие пристигна на „Стамфорд Бридж“ и резултатите започнаха да се подобряват, макар времето за оценки към работата му да е най-рано след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА