Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 18:48 2 161 4

Порносайт предлага €200 млн. спонсорство за отбора на Франк Лампард

  • порно-
  • евертън-
  • stripchat

Това би променило името на стадиона

Порносайт предлага €200 млн. спонсорство за отбора на Франк Лампард - 1
Снимка: Fakti.bg

Един от големите британски клубове - Евертън, е изкусвана от предложението за нов генерален спонсор в лицето на популярния порносайт Stripchat.

От пресцентъра на страницата съобщиха, че са отправили оферта в размер на €20 млн. на година за период от 10 сезона, ако „карамелите“ се съгласят да сменят името на новия стадион на тима да носи това на компанията.

Тимът на Франк Лампард прави планове да се премести на нов терен след 2-3 години, но за целта са нужни сериозни инвестиции, защото прогнозата цена на съоръжението е малко под €600 млн.

Офертата на Stripchat несъмнено си струва да бъде обсъдена, макар да е неписано правило във Висшата лига, че се избягват спонсори, които се асоциират с порнография.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    6 3 Отговор
    Що за отбора? Що не за Украйна? Не е солидарно, нито либерално, така. Първо квотата за Зеленски, после за отбора. Има си ред в тая Европа.
  • 2 Деси Меkата китка

    8 0 Отговор
    Десиславчо, какво е това "изкусвана"?
    Май ти се е загладил мозъка от гледане на този порносайт Stripchat.

    Коментиран от #3

  • 3 Трагедия

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Деси Меkата китка":

    Даже и spell check не са си активирали, толкова са си повярвали, неграмотни драскачи!

    Коментиран от #4

  • 4 Мемори пяна

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Трагедия":

    Те не знаят какво е това. Ползват преводача на Google, когато преписват статиите, а там поддръжката специално за български език е „майка плаче“.