Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 17:33 1 636 7

Йордан Лечков: Нашата група за Евро 2024 е добра

  • йордан лечков-
  • българия-
  • евро 2024

Вицепрезидентът на БФС е обнадежден, че можем да сложим край на 20-годишното чакане за европейски финали

Йордан Лечков: Нашата група за Евро 2024 е добра - 1
Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков изрази обнадеждаващата си оценка за жребия в квалификациите за Европейското първенство по футбол, където България попадна в една група с Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

За мен е подходяща група, равностойна. Мисля, че момчетата и треньорското ръководство трябва да се концентрират върху собствените си възможности, да си вярват повече да влагат повече динамика и агресия и ще запазят своите шансове. Групата за мен е добра. Фактът си е факт, няма как да го променим. Каквото е, такова. Напоследък казвам, че общо взето, с малко изключения, другите отбори са равностойни. Трябва да се концентрираме върху нашия отбор и нашите момчета. Можем да говорим за добри игри и за класиране“, каза Лечков пред dsport.

Вицепрезидентът на БФС си пожела да отиде заедно с отбора през 2024 г., за да се сложи край на дългото чакане за участие на голям футболен форум.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    10 0 Отговор
    Тя групата ни винаги е добра - не помня един случай, в който да сме били в група с Англия, Франция, Италия, Швеция и Германия. В нашите групи винаги има само 1 или 2 силни отбора, а всички други са слаби като нас или по-слаби. И последните 20 години, така и не успяваме да се класираме защото нашите чалголисти просто отбиват номера с равенства и това е - докато знаят че ще получават заплата и без да играят, няма да играят.
  • 2 Таки Брашнаров

    8 2 Отговор
    Стискам палци да не се класираме че не ми се бере срам
  • 3 ОСТАВКИ ПОДАВАЙТЕ

    6 0 Отговор
    И постовете сдавайте....
  • 4 Махайте се

    9 0 Отговор
    Иzроди
  • 5 Гост

    4 0 Отговор
    Хахахахахах, все едно делегацията на Сан Марино да каже, че групата им е добра!!! Хахахахахах!
  • 6 Иван Грозни

    3 0 Отговор
    Добре е, че топката подадена от....те удари в главата и те направи някякъв книжен човек.
  • 7 Фен

    3 0 Отговор
    Този боклу.к скоро не беше се появявал в публичното пространство.