Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 18:03 1 171 4

Кръстаич: Ще е емоционално да водя България срещу Сърбия

  • младен кръстаич-
  • българия-
  • евро 2024-
  • сърбия

Селекционерът определи родината си за фаворит

Кръстаич: Ще е емоционално да водя България срещу Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС

Младен Кръстаич изпитва смесени чувства от факта, че България се падна със Сърбия в Група G от квалификациите за Европейското първенство по футбол в Германия след две години, тъй като ще трябва да работи за това родината му да загуби най-малко два мача в надпреварата.

Получи се интересна група, мисля, че Сърбия е фаворит. Отборите са близки по сила. Сигурно ще е по-емоционално да играя срещу моята родина, за мен е хубаво е, че ще се завърна в Сърбия. Ние сме млад отбор и те са фаворити. Няма да казвам дали имаме или нямаме шанс, рано е. Не трябва да се предаваме, но Сърбия е фаворит в групата, нека не прескачаме етапи“, каза селекционерът на „трикольорите“ пред БНТ.

В групата са още тимовете на Унгария, Черна гора и Литва, което на хартия се очертава една от равностойните групи, защото традиционните фаворити останаха извън нея.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помнете ми думата

    3 1 Отговор
    Ще сме първи!
  • 2 Босилеград

    2 1 Отговор
    Нямаш право да водиш България
  • 3 Трудно, но за кого?!

    2 0 Отговор
    Това ще покаже дали си професионалист.
  • 4 Пламен

    1 0 Отговор
    Сърбия има световни играчи, а за Унгария питайте Англия, Германия и Италия.