Last news in Fakti

19 Юли, 2013 10:06 1 240 0

Мартин Петров в ЦСКА до часове

  • мартин петров-
  • цска
Мартин Петров в ЦСКА до часове - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Петров е на часове от подпис с ЦСКА. Той е дал дума на треньора Стойчо Младенов, че ако до края на седмицата не си намери подходящ отбор в чужбина, ще завърши кариерата си на любимия стадион, пише вестник „Стандарт“

Крилото от Враца тренира от близо седмица с „червените". И Марто, подобно на Валентин Илиев и Емил Гъргоров, е готов да играе за доста по-малка заплата от западните стандарти, за да помогне на ЦСКА. Бадема призна след контролата със „Сливнишки герой" (1:0) в сряда, че се е съгласил на финансови условия, далеч от тези в Лудогорец.

Междувременно светкавичната селекция на „Българска армията" продължава. Договори подписаха сенегалският ляв бек Менди, сърбинът Неманя Милисавлевич, Николай Дюлгеров и македонецът Християн Кировски. Всички останали играчи, дошли на проби, ще бъдат отпратени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА