Last news in Fakti

19 Юли, 2013 10:33 1 524 0

Наско Сираков: Левски е на дъното

  • наско сираков-
  • левски
Наско Сираков: Левски е на дъното - 1
Снимка: БГНЕС

„Нека сме честни - Левски е на дъното. Там сме и ми е гадно, че стигнахме до там, защото Левски е целият ми живот, това всички го знаят. От друга страна съм пълен с енергия и вяра, че Левски ще тръгне нагоре и то много бързо. Защо мисля така? Левски направи най-доброто нещо в своето развитие в последните 5 години - инвестира в треньор. Човек, който наистина разбира и знае всички съвременни тенденции във футбола“, каза спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков, цитиран от вестник „7 дни спорт“. Преди дни „сините“ подписаха договор с наставника Славиша Йоканович, който ще се опита да извади столичани от дупката, в която се намира клуба след отпадането още в първия предварителен кръг на Лига Европа.

„Играчите на Левски могат да покажат много повече от това, което правят в момента. Колко повече - никой не знае. Те имат огромен психологически проблем. Изядоха три ужасяващи шамара за по-малко от два месеца. Това няма как да не срине всеки спортист, а и всеки човек. Не смятам, че футболистите на Левски са най-големите виновници за тази трагедия, която се разигра. Винаги съм казвал, че футболистите играят това, което ги е научил треньорът", допълни Сираков. Той коментира и отказа на Станимир Стоилов да се върне на „Герена“:

„Приемам неговия отказ. Бях длъжен да го поканя. Той можеше да избира и избра да остане в Ботев. Ние бяхме готови да платим клаузата в договора му за неустойка - около 200 хиляди лева. След 15 минути аз вече говорех със Славиша Йоканович“, каза Наско Сираков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА