Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 16:03 1 081 5

Имиграционен адвокат: Джокович има добри шансове за виза, ако реши да участва на Australian Open

  • новак джокович-
  • australian open-
  • covid-19

Сърбинът бе изгонен публично от турнира в началото на 2022 г. заради ваксинационния му статут

Имиграционен адвокат: Джокович има добри шансове за виза, ако реши да участва на Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Краят на сезона в тениса наближава, а с това идва време за подготовка и на следващата кампания, която по традиция бележи началото си с Откритото първенство на Австралия. Логично това повдигна темата с участието на Новак Джокович след миналогодишното унижение, на което бе подложен, когато бе изгонен от страната заради ваксинационния си статут. Прогнозите обаче сега са, че сърбинът няма да срещне същите проблеми. Имиграционен адвокат от Мелбърн говори пред Associated Press, за да даде прогнозата си, че „Ноле“ би имал добри шансове за получаване на виза.

Твърди се, че тенис звездата просто трябва да подаде нужното заявление, защото 12 месеца по-късно COVID-19 обстановката в Австралия, а и по света вече е далеч по-спокойна, макар все още от Международната здравна организация да не бързат с обявяването на края за пандемията.

Властите в страната заявяват, че ще разглеждат всяка кандидатура за виза поотделно, за да се преценяват рисковете, които крие всеки човек с причините за визитата си.

Новак Джокович все още не е коментирал темата и ще е любопитно да разберем дали е преглътнал обидата при предходния турнир, защото имиджът му тогава пострада сериозно.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    10 0 Отговор
    Джоко вече е легенда.Не само в спорта.

    Коментиран от #4

  • 2 Псевдоним

    7 0 Отговор
    Алчните фашисти пак се умилкват покрай способния човек, за да направят някоя пара.
  • 3 Петър

    8 0 Отговор
    Новак Джокович все още не е коментирал темата и ще е любопитно да разберем дали е преглътнал обидата при предходния турнир, защото имиджът му тогава пострада сериозно. Това пише в статията.
    Аз пък мисля,че имиджът на Джокович не само,че не пострада,а дори нарастна доста.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    така е ДЕЛЮ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.