Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 20:03 2 315 3

Бивш национал си тръгна ненадейно от Локомотив?

  • локомотив софия-
  • камен хаджиев

Той бе несменяем титуляр от началото на сезона

Бивш национал си тръгна ненадейно от Локомотив? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал - Камен Хаджиев, няма да играе повече за Локомотив София, твърди вестник „Труд“, цитиран от Gong.

Изданието пише още, че централният бранител е имал личен мотив, за да поиска да разтрогне договора си с „железничари“, въпреки факта, че е титуляр и пристигна едва преди няколко месеца в клуба.

Новината все още не е потвърдена от ръководството, но днес срещу Ботев Враца той не бе част от групата на Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дан Тан

    3 1 Отговор
    Тръгва си заради това, че Величков кара играчите да играят в уговорени мачове, които да свършват с определен резултат, браво на момчето, че се маха от там, другите се страхуват да признаят черното тото което разиграват Бозата и Величков!!!
  • 2 Камен

    2 1 Отговор
    Да и аз дочух за тази схема, собственика давал по 1000-2000лв на дадени играчи за да манипулират мача както каже Величков, но били вързани и с БФС и за това нямало разследване срещу това
  • 3 Ханкоок

    2 1 Отговор
    Те от УЕФА няколко пъти пратиха доклади до БФС за уредените мачове на Локо Сф, а Боби Михайлов мълчи и се прави, че не са получавали нищо