25 Октомври, 2022 18:49 780 0

България отново има своя женски национален отбор по хандбал

  • хандбал-
  • българия-
  • италия-
  • росен добрев

Федерацията възстанови формацията след 6-годишна пауза

България отново има своя женски национален отбор по хандбал - 1
Снимка: Shutterstock

България официално отново има женски национален отбор по хандбал и дори шансовете на страната ни са големи, за да видим тима сред най-добрите отбори на „стария континент“. Това поне е заявката на президента на БФХ - Росен Добрев.

„Лъвиците“ ще са домакини на Италия в квалификациите на 2 ноември от 18:00 часа в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна, съобщи БНТ. Реваншът пък ще бъде 4 дни по-късно на „ботуша“.

В случай, че отборът ни отстрани италианките тогава ще се класира за втората фаза от квалификациите за Европейското първенство, която ще се проведе през април 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА