23 Юли, 2013 18:05 990 1

В Испания: Договарят Бейл в Реал за 6 години

  • реал мадрид-
  • бейл-
  • тотнъм-
  • перес-
  • трансфер
В Испания: Договарят Бейл в Реал за 6 години - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Реал Мадрид не се е отказал от намеренията си да привлече Гарет Бейл още сега, въпреки че преди дни се появиха информации, че столичани са решили да изчакат и да атакуват уелсеца следващото лято. Днес вестник „Марка” отново поставя голяма звезда на Тотнъм в центъра на вниманието и твърди, че футболистът е дал съгласието си да облече белия екип. Евентуалният му договор ще бъде за 6 години, като ще прибира по 10 милиона евро на сезон.
 
Изданието дори твърди, че той даже е информирал ръководството на Шпорите за желанието си да напусне, което естествено не е било прието никак добре. Така или иначе обаче Реал трябва да постигне споразумение с лондончани.
 
От „Уайт Харт Лейн” винаги са били твърди в намеренията си да задържат Бейл, а и президентът Даниел Леви е известен като човек, който рядко не постига своята цел. Затова и когато още преди месец Флорентино Перес му се обадил по телефона и го попитал за цената на Гарет, отговорът бил категоричен – 100 милиона паунда (около 116 милиона евро).
 
Това до голяма степен било на път да откаже Реал, преди в последните дни на „Бернабеу” да решат да предприемат нова офанзива за най-добрия футболист във Висшата лига за последния сезон.
 
„Марка” пише, че новото предложение ще бъде доста атрактивно – сума в размер на 80-85 милиона евро и добавка футболисти, като се спрягат имената на Фабио Коентрао и Анхел ди Мария. Така общата стойност на сделката ще бъде около 100 милиона евро.
 
Преговорите обаче няма да бъдат никак лесни, като ключовият период ще бъде следващата седмица, когато Флорентино Перес ще пътува с Реал за турнето в Щатите. По същото време в страната се очаква да бъде и Даниел Леви, който има много бизнес-партньори в Лос Анджелис и Финикс и именно тогава босът на Реал се очаква да постигне споразумение за трансфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венцислав Кацарски

    0 0 Отговор
    Не го щем в Реал !