26 Октомври, 2022 16:25 1 638 5

Инфлуенсърка обвинява ЛеБрон Джеймс, че си организира партита с фенки, за да изневерява на жена си

  • леброн джеймс-
  • софия франклин-
  • савана джеймс

Баскетболната звезда е женен от 2013 г. насам

Инфлуенсърка обвинява ЛеБрон Джеймс, че си организира партита с фенки, за да изневерява на жена си - 1
Снимка: БГНЕС

Имиджът на ЛеБрон Джеймс понесе нов тежък удар в близките дни, след като популярната инфлуенсърка София Франклин разкри в подкаста на Адам Левайн, че баскетболната легенда прилага добре отработена техника, за да изневерява на жена си със своите почитателки, предаде Marca.

Провокативната красавица твърди, че гардовете на ЛеБрон влизат в ролята на вестоносци, за да канят различни момичета на специални частни партита, организирани от звездата на NBA. Ако се съгласят, им бива връчен договор за конфиденциалност преди да получат възможност да пофлиртуват с популярния атлет и да го придружат впоследствие към ложето му.

Междувременно ЛеБрон Джеймс би следвало да е щастливо женен от 2013 г. насам за Савана Джеймс. Те имат и три деца - Брони, Брайс и Жури, като само само момиченцето се ражда след сватбата.

Звездата на ЛА Лейкърс е един от най-богатите спортисти в света, така че, ако думите на Франклин се окажат верни, тогава не е изключено скоро да станем свидетели на развод за стотици милиони щатски долари.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    1 0 Отговор
    Надявала се е в договора да фигурира и сума.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТяПрави

    3 0 Отговор
    Тя му прави реклама, ако момичетата не знаят, че има такива партите ... сега да знаят и да се записват сами... в шоубизнеса няма лоша реклама :) Та не му е направила мръсно, точно обратното )
  • 4 Скоти Пипън

    2 0 Отговор
    Тази иска да спи с Леброн затова лъжа така правят жените когато искат секс с мъж
  • 5 Ламбо

    0 0 Отговор
    Тази явно е лезбос и му завижда .