Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 17:07 707 3

Джокович призна, че не таи лоши чувства и би искал да се завърне на Australian Open

  • новак джокович-
  • australian open

Сърбинът е забравил случилото се в началото на 2022 г.

Джокович призна, че не таи лоши чувства и би искал да се завърне на Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович за пръв път призна, че е готов да се завърне в Австралия, след като в последните седмици се появиха информации, че местните власти са готови да облекчат достъпа до страната на фона на утихващата пандемията. Той изрази надежда, че ще получи правото да играе на Australian Open, въпреки унижението, на което бе подложен в началото на 2022 г.

Наистина искам да играя там. Превъзмогнах случилото се по-рано през годината и просто бих искал да играя тенис, защото в това съм най-добър. Австралия винаги е била мястото, където съм играл най-силно и резултатите го доказват, така че винаги съм мотивиран, за да отида там. А сега го желая още повече и се надявам на положителен отговор“, каза сърбинът, цитиран от Eurosport.

„Ноле“ заяви, че води комуникация с местните власти през своите адвокати на място, за да не се повтори случилото се, когато бе задържан на границата и бе принуден да напусне страната след сериозните препирни с различните институции.

Откритото първенство на Австралия дава началото на новия сезон по традиция. През 2023 г. то ще се проведе между 16-29 януари.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еййййй

    3 7 Отговор
    джока и ти ще клекнеш пред глобалистката клика като ти свършат парите
  • 2 Велик човек!

    7 3 Отговор
    Браво, жив и здрав, Ноле!
  • 3 Ноле не е велик

    3 2 Отговор
    Джокович няма да играе на Australian Open.