Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 13:23 721 1

Рома обжалва наказание на една от своите звезди за мача с Лудогорец

  • николо дзаниоло-
  • рома-
  • лудогорец-
  • лига европа

„Римските вълци“ се надяват, че ще могат отново да разчитат на него

Рома обжалва наказание на една от своите звезди за мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Рома и Лудогорец ще излязат в пряк сблъсък с класиране в следващия кръг от Лига Европа през идната седмица, а италианците са обжалвали наказанието на Николо Дзаниоло пред УЕФА, научихме от La Gazzetta dello Sport.

Нападателят на „римските вълци“ е ключова фигура в плановете на Жозе Моуриньо и португалецът се надява, че ще може да разчита на него в един от най-важните мачове за сезона пред неговия тим.

23-годишният италиански национал бе изгонен с директен червен картон в 93' на срещата с Реал Бетис в третия кръг и от Европейската футболна централа го лишиха от състезателни права за 3 мача, 2 от които вече бяха изтърпени.

Рома ще приеме Лудогорец на 4 ноември от 22:00 часа българско време на своя „Стадио Олимпико“, като и двата тима имат равен брой точки, но „разградските орли“ имат аванс с победата в първия кръг с 2:1 у дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никаква милост за Рома

    0 0 Отговор
    Както те няма да имат милост и ще ударят един здрав погром на Лудогорец, така и от УЕФА да нямат никаква милост към техния играч!