Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 19:06 1 747 2

Унай Емери дебютира за Астън Вила с 4 инкасирани попадения

  • унай емери-
  • астън вила-
  • нюкасъл юнайтед

Едва ли са очаквали подобен ефект от пристигането на испанец „виланите“

Унай Емери дебютира за Астън Вила с 4 инкасирани попадения - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл Юнайтед разби с 4:0 Астън Вила в едно от регионалните дербита в английския футбол, като това се оказа и дебют за Унай Емери след напускането му на Виляреал, за да поеме поста на Стивън Джерард.

Калъм Уилсън се разписа от дузпа в петата добавена минута от първото полувреме, а след това добави и втори на сметката си.

Жеолингтон и Мигел Алмирон оформиха разгрома над „виланите“, за да видим една от най-убедителните победи за „свраките“ от началото на сезона.

Междувременно Емилиано Мартинез се контузи за състава на гостите и едва след това колегата му Робин Олсен допусна четирите попадения. Травмата на аржентинеца обаче идва само няколко седмици преди старта на Мондиала, където се очаква да е титуляр за „Гаучосите“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    2 0 Отговор
    Колко да е "регионално" това дерби: от Бирмингам до Нюкасъл са около 200 мили. Но щом казват, че е регионално ...
  • 2 Честно казано

    0 0 Отговор
    По скоро дербито е с Лийдс. Регионално е със Съндърланд,ако играят в една лига.