Last news in Fakti

24 Юли, 2013 19:31 12 139 1

Роналдо счупи ръката на 11-годишно дете

  • роналдо-
  • счупване-
  • контрола-
  • борнемут
Роналдо счупи ръката на 11-годишно дете - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кристиано Роналдо доказа, че има ужасно силен удар. Звездата на Реал счупил китката на момче, след като пратил топката право срещу него по време на контролата с Борнемут. Въпреки болката, 11-годишният Чарли Силвърууд стоически издържал до края на срещата, преди да отиде в болницата. Очаква се момчето да се възстанови след шест седмици.

"Беше много болезнено. Когато разказах какво се е случило на приятелите ми, те дори не ми повярваха. Роналдо е най-скъпият футболист в света и точно той ми счупи ръката. Не видях, че топката лети към мен. Щеше да удари лицето ми, преди да я отблъсна с ръка", казва Чарли.
 
Все пак Чарли се сдобил с екип и топка на Реал, подписани от всички играчи, които му били връчени от служител на Борнемут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    5 0 Отговор
    izvini se