Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 21:35 1 019 0

„Могъщия“ Севиля е на крачка от зоната на изпадащите след нов провал в Ла Лига

  • севиля-
  • райо валекано

„Андалусийци“ изживяват ужасни няколко месеца от началото на сезона

„Могъщия“ Севиля е на крачка от зоната на изпадащите след нов провал в Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля загуби с 0:1 домакинството си на Райо Валекано и ситуацията в клуба вече започва да изглежда плашещо с оглед равенството по точки с Хетафе и Кадис, които са в борбата за оцеляване.

Алваро Гарсия вкара единствения гол в срещата, за да донесе трите точки за своя тим, който очаквано или не вече се нареди в горната половина на таблицата след 12 изиграни мача.

Хорхе Сампаоли трябва да измисли нещо бързо, защото „андалусийци“ вече загубиха шансове за продължаване в Шампионската лига, а с оглед наближаващата пауза за Мондиала ще е жизнено важно отборът да се откъсне от дъното в Примера Дивизион час по-скоро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА