29 Октомври, 2022 23:49 732 0

Класика в жанра за Интер над един от опашкарите в Серия А

  • интер-
  • сампдория

„Нерадзурите“ продължават да трупат увереност с четвъртата си поредна победа

Класика в жанра за Интер над един от опашкарите в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Интер записа четвърти пореден успех в Серия А, след като триумфира с 3:0 над Сампдория в късния мач от съботния ден на 12 кръг.

Стефан де Врай, Николо Барела и Хоакин Кореа реализираха попаденията за домакините, докато в лагера на гостите едва ли могат да са особено горди от факта, че получиха цели 6 жълти картона наред с трите гола във вратата си.

„Нерадзурите“ бяха напълно доминиращата сила на терена и победата бе плод на самочувствието, натрупано от класирането за фазата на елиминациите в Шампионската лига през седмицата, въпреки че преди началото на турнира бяха считани за аутсайдери в конкуренцията на Байерн Мюнхен и Барселона.

Интер все пак остава доста далеч от лидера в „Калчото“ - Наполи, но навлизането в серия от убедителни победи е отлична основа, върху която може да се гради с оглед оставащите цели 26 мача до края на надпреварата.

„Ла Самп“ обаче ще има още много работа за вършене, ако иска да се откъсне от дъното. Дори след Верона и Кремонезе в кръга клубът може да се озове на последната позиция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА