2 Ноември, 2022 15:54 549 0

Година след тежката травма една от звездите на Ювентус се завръща в игра на изпроводяк за Шампионската лига

  • федерико киеза-
  • ювентус

Италианецът може да е един от хората, които да преобърнат сезона за „старата госпожа“

Година след тежката травма една от звездите на Ювентус се завръща в игра на изпроводяк за Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Измина почти година, откакто за последно Федерико Киеза игра професионален футбол с екипа на Ювентус, но ето, че звездата на тима е пред завръщане в игра, след като днес бе включен в групата за домакинството срещу ПСЖ в Шампионската лига.

25-годишният нападател скъса коленни връзки на 9 януари 2022 г. в дербито срещу Рома в Серия А и от тогава насам води тежка битка за възвръщане на здравето си.

Масимилиано Алегри едва ли ще го рискува още от първата минута срещу „парижани“, но не е изключено да го включи в игра за финалните акорди на срещата, ако се окаже, че Макаби Хайфа сътвори чудо срещу Бенфика и измести „старата госпожа“ от третото място в Група H.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА