4 Ноември, 2022 09:27 1 277 0

Вицекапитанът на Манчестър Юнайтед си навлече главоболия след критичен коментар за млад съотборник

  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • алехандро гарначо

Португалецът не бе особено ласкав към едно от откритията на сезона за „червените дяволи“

Вицекапитанът на Манчестър Юнайтед си навлече главоболия след критичен коментар за млад съотборник - 1
Снимка: БГНЕС

18-годишният Алехандро Гарначо даде повод на феновете на Манчестър Юнайтед, че академията отново е готова да предложи момче, което да поведе атаката на тима в дългосрочен план. Вицекапитанът на клуба - Бруно Фернандеш, обаче реши да направи критичен коментар за младия аржентинец след успеха с 0:1 над Реал Сосиедад през седмицата, с което си навлече гнева на запалянковците.

В началото на сезона той не даваше най-доброто от себе си, по време на турнете нямаше правилния маниер, който се изисква, и затова не получи възможност чак досега. Сега му се дават шансове, защото тренира по-добре, отношението му се промени и заслужава тази възможност“, каза Бруно по време на интервютата след мача, цитиран от BT Sport.

Самият плеймейкър обаче доста често е подлаган на критики, заради играта си след феноменалното начало на кариерата му на „Олд Трафорд“. Той предпочита да влиза в конфликти с противниците и да оспорва всяко едно съдийско решение пред това да влага цялата тази енергия в играта си.

Английските фенове са особено чувствителни на тема млади състезатели от академиите на любимите им клубове, така че последвалите реакции са съвсем очаквани. Сред тях личат призиви Бруно да напусне, питат го да не би да се мисли за мениджър на тима и някои дори предвиждат катастрофа за отбора, щом един от лидерите демонстрира подобно отношение към съотборниците си в публичното пространство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА