Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 19:38 1 362 0

Двама души си оспорват първото място сред най-бързите футболисти в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • михайло мудрик-
  • рафаел леао-
  • осман дембеле

Насладихме се на някои особени бързаци през есента

Двама души си оспорват първото място сред най-бързите футболисти в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА публикува списък с най-бързите футболисти в Шампионската лига до момента след изиграването на шестте кръга от груповата фаза на турнира. Първото място там се споделя от двама нападатели.

Михайло Мудрик от Шахтьор Донецк и Осман Дембеле от Барселона са развили най-висока скорост от 36,6 км/ч, което само доказва впечатлението, че са изключително бързи атлети.

Веднага зад тях се нарежда Рафаел Леао от Милан с 36,5 км/ч, но за разлика от своите конкуренти в класацията той ще продължи да демонстрира скоростта си в турнира и през пролетта, докато Мудрик и Дембеле ще се състезават в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА