Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 22:22 711 0

Севиля се доближи до зоната на изпадащите след мач с два червени картона

  • севиля-
  • реал сосиедад

„Андалусийци“ едва ли са си представяли така класирането след 1/3 от кампанията

Севиля се доближи до зоната на изпадащите след мач с два червени картона - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля официално вече е в борбата за оцеляване в Примера Дивизион, след като записа загуба с 1:2 и от Реал Сосиедад.

Иван Ракитич и Тонги Нианзу бяха изгонени в средата на първата част при резултат 0:1 след гола на Александър Сьорлот.

Брийс Мендес удвои аванса на гостите скоро, след като играчите на терена останаха 9:11, но Рафа Мир даде надежда, че чудото все пак е възможно с гол в 44'.

Тимът на Иманол Алгуасил се постара много, за да вкара и трето попадение, но Боно направи всичко по силите си, за да не вади топката от мрежата си през второто полувреме.

Севиля има напълно реална възможност да се озове на едно от последните три места в таблицата след изиграването на всички мачове от 14 кръг, докато Сосиедад се намести комфортно в топ 4 и едва ли планира скоро да се свлече надолу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА