Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 23:38 1 453 0

Арсенал и Тотнъм се отказаха рано-рано от Купата на лигата

  • купа на лигата-
  • арсенал-
  • тотнъм-
  • брайтън-
  • нотингам форест

Двата лондонски гранда изглежда искат да се фокусират в по-значимите турнири

Арсенал и Тотнъм се отказаха рано-рано от Купата на лигата - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал и Тотнъм са поредните елитни клубове, които отпаднаха още във фазата на 1/16-финалите за Купата на лигата в Англия, след като отстъпиха съответно на Брайтън с 1:3 и на Нотингам Форест с 2:0.

Лидерът в класирането на Висшата лига поведе в резултата срещу „чайките“, благодарение на Еди Нкетиа, но бившият играч на клуба - Дани Уелбек, се разписа от дузпа, за да възстанови равенството през първата част. Това превърна Уелбек в първия играч в историята, който бележи голове на „Емиратс Стейдиъм“ с четири различни отбора.

След паузата Каору Митома се разписа, влизайки от резервната скамейка, а Тарик Лампти оформи крайното 1:3 за Брайтън.

В другия двубой за Нотингам попаденията станаха дело на Ренан Лоди и Джеси Лингард в началото на второто полувреме, докато Орел Мангала си изкара два бързи жълти картона и остави домакините в намален състав за финалните двайсетина минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА