Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 23:44 862 0

Интер изля гнева си след „Дерби д'Италия“ срещу безпомощния Болоня

  • интер-
  • болоня

„Нерадзурите“ записаха най-убедителния си успех от старта на сезона

Интер изля гнева си след „Дерби д'Италия“ срещу безпомощния Болоня - 1
Снимка: БГНЕС

Интер разби с внушителното 6:1 отбора на Болоня в междинния кръг от Серия А, като така изкупи частично вината си за поражението от Ювентус през уикенда.

Хараламбос Ликоянис даде преднина на гостите в 22', но оттам насетне на терена имаше само един отбор и това бе този на „нерадзурите“.

Един Джеко даде началото на обрата, след като се превърна в един от най-възрастните голмайстори в историята на клуба. Той бе на 36 години 237 дни в деня на мача и така официално е пред Джузепе Меаца в тази класация с 4 дни повече, макар едноличен лидер до момента да е Синиша Михайлович със своите 37 години 47 дни.

Федерико Димарко добави два гола, а Лаутаро Мартинез, Хакан Чалханоглу от дузпа и Робин Госенс оформиха разгрома за удоволствие на своите привърженици.

Интер така се нареди на 4 място във временното класиране и стана вторият по резултатност тим в шампионата до момента. А Болоня заема 13 позиция в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА