Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 00:26 1 857 1

Столът на Диего Симеоне вече се клати след поредния провал в Ла Лига

  • майорка-
  • атлетико мадрид

Аржентинецът далеч не е свикнал да е в подобна неудобна ситуация

Столът на Диего Симеоне вече се клати след поредния провал в Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Майорка срази Атлетико Мадрид с 1:0 и изглежда, че вече е време да се заговори за бъдещето на Диего Симеоне начело на „дюшекчиите“ след изминалите вече 11 години, откакто е начело на тима.

Ведад Мурики вкара единствения гол в срещата в 16' и това принуди гостите да влязат в неудобната роля да владеят топката и да градят бавно атаките си.

Алваро Мората отново може да бъде считан за големия виновник за загубата, защото първо му бе отменен гол в 21' заради засада, а след това през втората част на два пъти стреля в опразнената врата от около 5-6 метра, за да прати кълбото в ръцете на Предраг Райкович, превръщайки стража в герой.

Атлетико така вече е на цели 13 точки зад Барселона в класирането и ако Райо Валекано победи Селта Виго в четвъртък, тогава „столичани“ може да излязат дори извън топ 6 на временното класиране.

Майорка от своя страна вече е тим от средата на таблицата с 19 пункта в актива си и голова разлика от 13:13.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.