11 Ноември, 2022 23:31 1 306 2

Дортмунд едва не отнесе тежък пердах от Мюнхенгладбах

  • борусия мюнхенгладбах-
  • борусия дортмунд

„Жълто-черните“ завършват годината с две поредни поражения

Дортмунд едва не отнесе тежък пердах от Мюнхенгладбах - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Мюнхенгладбах триумфира с 4:2 над Борусия Дортмунд в едно от последните дербита за 2022 г. в германската Първа Бундеслига.

Първото полувреме се превърна в съвременна футболна поезия, благодарение на головете на Йонас Хофман, Юлиан Брандт, Рами Бенсебайни, Маркис Тюрам и Нико Шлотербек за резултата от 3:2.

След почивката Куадио Коне имаше нужда от по-малко от минута, за да оформи и крайния резултат, макар след него Хофман на добави второ попадение на сметката си, само за да види как ВАР го отменя заради нарушение в атака.

Зрителите на „Борусия Парк“ станаха свидетели на един страхотен двубой с множество атаки и към двете врати, но накрая домакините имаха пълното право да празнуват, защото отново се наредиха в борбата за челните места.

Почитателите на „жълти-черните“ обаче едва ли ще са особено доволни с оглед факта, че любимците им инкасираха две поредни поражения, а следващият мач в шампионата е чак на 22 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    ЧЕСТИТО МОМЧЕТА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.