Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 15:24 909 0

Национал на Франция пропуска световното след последния си мач за ПСЖ

  • франция-
  • катар 2022-
  • преснел кимпембе-
  • псж-
  • аксел дисаси

Той е поредното голямо име, което няма да играе на турнира

Национал на Франция пропуска световното след последния си мач за ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Френският национален отбор ще замине за Катар през настоящата седмица без Преснел Кимпембе, тъй като централният бранител на ПСЖ отново получи контузия в ахилеса през уикенда. Новината потвърди той сам в социалните мрежи.

27-годишният стожер в отбраната на „парижани“ се лекуваше през последните две седмици и по някаква причина бе пришпорено завръщането му в игра от Кристоф Галтие при разгрома с 5:0 над Оксер в 15 кръг.

Дидие Дешан междувременно направи промяна в последния момент, като прати повиквателна на Аксел Дисаси от Монако. Той досега не е играл за представителния отбор на „петлите“, но ще може да дебютира именно на Мондиала след няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА