Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 18:19 844 1

Ирландска голф звезда даде $100 на зрители, за да се поотместят и да си купят бира

  • падриг харингтън-
  • голф-
  • бира-
  • pga

Комичната сцена стана по време на финалите на PGA тура

Ирландска голф звезда даде $100 на зрители, за да се поотместят и да си купят бира - 1
Снимка: БГНЕС

Ирландската голф звезда Падриг Харингтън попадна в заглавията на спортните ежедневници с комична сцена по време на финалния турнир от сериите на PGA тура, като реши да се заиграе със зрителите на мача му.

Той спря изпълнението си при 15-тата дупка на Чарлс Шваб Къп, за да помоли група зрители да се преместят от местата си, тъй като сенките им падаха в зоната на топката и му пречеха да прецени удара си, предаде CNN.

В знак на благодарност Харингтън извади от джоба си $100 и ги връчи на един от хората, като го помоли да ги похарчи за бира за всички наоколо.

Предполагам, че са стояли там цял ден, за да изчакат този момент. Надявам се, че са чакали мен“, споделя голфърът пред медиите, като обяснява реакцията си.

Падриг Харингтън спечели етапа от надпреварата, но титлата в крайна сметка отиде в ръцете на Стивън Алкър, който завърши на трето място във въпросния ден и така записа нужните точки, за да се добере до трофея.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уaйтнoйз

    1 0 Отговор
    не е бил некой перничанин да му даде 2 токата и да му навре стика в произволно избрана дупка на тялото