Last news in Fakti

30 Юли, 2013 20:35 1 760 0

Викат Мариян Огнянов в националния тим

  • огнянов-
  • пенев-
  • българия-
  • национален тим
Викат Мариян Огнянов в националния тим - 1
Снимка: botevplovdiv.bg
Любослав Пенев ще остане верена на стила си да дава шанс на всеки добре изявяващ се роден футболист. За предстоящата контрола с Македония селекционерът на България ще прати повиквателна на най-стабилния играч на Ботев (Пловдив) от началото на сезона Мариян Огнянов твърди "Меридиан Мач". Това ще бъде първа повиквателна за юношата на Левски.Проверката ще се играе на 14 август в Скопие на реновирания стадион "Филип II Македонски", който е с капацитет 32 580 седящи места.

Лично помощникът на Любо Пенев Ради Здравков е настоявал за повиквателната, след като гледа отблизо всички срещи на "жълто-черните" от евротурнирите и първенството. При добро представяне срещу съседите Мариян Огнянов ще попадне в разширения състав за квалификациите срещу Италия и Малта. "Лъвовете" гостуват на двата съперника, съответно на 6 и 10 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА