Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 19:18 1 103 1

Младен Кръстаич: Успяхме да спасим сезона за България

  • младен кръстаич-
  • българия-
  • кипър-
  • люксембург

Сърбинът е доволен, че страната ни опази мястото си в ранкинга на ФИФА

Младен Кръстаич: Успяхме да спасим сезона за България - 1
Снимка: БГНЕС

Младен Кръстаич обяви, че сезонът на българския национален отбор по футбол е спасен след двете победи в Лигата на нациите през есента. Това мнение изрази той по време на днешната пресконференция преди контролите с Кипър и Люксембург през седмицата, цитиран от dsport.

В последните два мача успяхме да спасим сезона и да оставим България, където трябва да бъде. Следващите два мача не са мачове за точки, но са много важни за нас - формираме отбора, млад отбор сме, трябва да сме готови за мачовете, които ни предстоят. Казах на футболистите, ако има някаква негативна енергия, че трябва да излязат и да играят за родината си с енергия и сърце, както го направиха в Лигата на нациите“, каза селекционерът.

„Лъвовете“ ще гостуват и в двете срещи, като първият мач е срещу кипърците на 16 ноември от 20:00 часа, а другият двубой е на 20 ноември от 16:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми́ле Бу́дак

    0 0 Отговор
    Srbe na vrbe=Србе на врбе.Свършиха ли българските треньори?