Last news in Fakti

31 Юли, 2013 11:01 1 217 0

Пулев с шанс за титлата ако бие Томпсън

  • пулев-
  • томпсън-
  • претендент-
  • титла-
  • кличко
Пулев с шанс за титлата ако бие Томпсън - 1
Снимка: БГНЕС
Двубоят между българина Кубрат Пулев и Тони Томпсън официално беше обявен за финална елиминация от Международната боксова федерация.  Победителят от сблъсъка между Кобрата и Тигъра, каквито са прякорите на двамата състезатели, ще бъде претендент за титлата на Владимир Кличко, ако украинецът се справи с Александър Поветкин.
 
"Вече имаме официално потвърждение за мача. Това означава, че срещата ще се проведе на 24 август", споделиха от компанията "Зауерланд". 
 
"Няма как да откажа такава възможност. Гледал съм мачове на Пулев и той изглежда доста добър. Бърз е и доста динамичен. Добър боксьор от тежка категория. Ще бъде мач с много екшън", сподели Томпсън, който има 38 победи и 3 загуби, постигайки 26 успеха с нокаут. 
 
В същото време Кобрата има 17 победи в 17 срещи, като 9 от тях са след нокаут. Преди да бъде организиран двубоят на Пулев с Томпсън, българинът получи отказ от Томаш Адамек и Тайсън Фюри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА