Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 16:01 644 0

Андреев допусна обрат във Валенсия след спечелен сет с 6:0

  • адриан андреев-
  • никола милойевич

Едва ли някой е очаквал подобен срив за българина

Андреев допусна обрат във Валенсия след спечелен сет с 6:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Адриан Андреев отпадна от „Чалънджър“ турнира във Валенсия след загуба с 1:2 от сърбина Никола Милойевич след един наистина неочакван обрат.

Българинът постигна успех с 6:0 в първия сет и изглеждаше така, сякаш ще стигне без проблеми до 1/2-финалите в турнира.

В последвалите две части обаче Милойевич се събра и направи всичко възможно, за да вкара срещата в тайбрек и да спечели мача с 4:6, 4:6.

Андреев въпреки това си осигури дебюти в топ 200 в класацията на ATP, тъй като точките, които натрупа са ранкинга в последните седмици ще му осигурят достатъчен актив, за да може в понеделник да се нареди на 194 позиция. Това е с една по-високо от Димитър Кузманов, който също наскоро се добра до най-добрите 200 в тениса.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА