Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 10:29 4 701 8

Дениз Сайпинар се разсъблече, за да покаже функционалната си тренировка (ВИДЕО)

  • дениз сайпинар-
  • фитнес

Еротичният фитнес модел наистина се появява по-често по без дрехи, отколкото със

Дениз Сайпинар реши да ни зарадва днес с нова доза сексапил от фитнеса, като този път поне ни показа части то функционалната си тренировка.

Еротичният фитнес модел демонстрира как бута шейна, набира се на въже, прави класически набирания на лост и разгъва раменете си на флайс.

Има ли нужда да ви говорим за резултатите ѝ? Щом искаш още убеждаване, изгледай клипчетата.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психиатъра

    21 0 Отговор
    Почва да се приближава до джендъра с мъжките хормони които поема

    Коментиран от #4

  • 2 БиБи Кинг

    2 1 Отговор
    Таа става ,ма е ка за бай Ставри деа.
  • 3 браво бе

    1 1 Отговор
    ТА НАЛИ ЗАТОВА СА ТАМ ВЪВ ФИТНЕСА АНАБОЛИ ,ПРОТЕИН ,ДРОГА ПОСЛЕ СИ ИМАМЕ И БРАДА И КОСМИ ПО 5-7 СМ. РЕДОМ ПО ТЯЛОТО СЛЕДВА ХУБАВА БРЪСНАЧКА И СА НА СТЪПКА ДА НЕ ЗНАЯТ ОТ КОЙ ПОЛ СА
  • 4 Хахаха цървулите ганьовски

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Психиатъра":

    Видиш ли некой с хубаво тяло го сочиш пръст - тоя взима квото ти хрумне. Щото тебе брато те мързи да си вдигнеш провисналия зaдник, а от шкембето не си виждаш оная работа. Космати, беззъби, провиснали и алкохолизирани още от 30г нагоре. Но иначе фрашкани със злоба, завист и мързел. 90 % от българските мъже всичколози.
    И са да не каже, Ганьо че съм "джендър" (явно това е топ обидата хаха) - на 38 съм, бачкам тежък физически труд, не пия, не пуша, женен съм с дете на 2 годинки. Тренирал съм над 10 години фитнес без да съм приемал нищо. Тренировката е здраве, дори не е задължително да давате пари за фитнес (над 5 години тренирах в домашни условия). Респект към всички, които отделят внимание на тялото си и на здравето си, всичко това се постига с много труд и воля.

    Коментиран от #5

  • 5 ТОТОТО

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха цървулите ганьовски":

    Прав си но у нас има ли нещо нормално и хубаво да не е оплюто особенно по ганьовски с нескрита жлъчна злобичка сякаш така е прието но не е ..! Най добре е да ги оставим тези малки и бедни душици да се топят от своята злобичка а тя наистина топи и след време и мори но кой ли се замисля ... и какво ли е това мисъл там където е кухо място а..?!!
  • 6 мъкаааа

    5 2 Отговор
    Стига вече с тия женски мускули и грозотии!

    Коментиран от #7

  • 7 Дуньо простия

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "мъкаааа":

    Това са мъжки мускули, само кожата отгоре е женска...
  • 8 Аааа забрави...

    4 3 Отговор
    Къде видяхте еротика в тая културистка? Това е грозно! Красивото женско тяло не е мускулесто.