Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 14:00 2 151 2

Четири дни след унижението с 0:7 Коста Рика се завърна с успех над Япония

  • коста рика-
  • катар 2022-
  • япония

Изглежда „островитяните“ са готови да предложат битка

Четири дни след унижението с 0:7 Коста Рика се завърна с успех над Япония - 1
Снимка: БГНЕС

Коста Рика сътвори един от най-удивителните обрати в историята на световните първенства, побеждавайки Япония днес с 0:1 на световното първенство в Катар.

Само преди 4 дни момчетата на Луис Фернандо Суарез инкасираха най-тежкото поражение в цялата почти 100-годишна история на надпреварата, губейки с 0:7 от отбора на Испания.

Селекционерът имаше друг план за мача и го приложи на практика, за да може в 81' Кейшер Фулър Спенс да вкара красив гол с левия си крак от границата на наказателното поле.

Преди това японците пропиляха куп положения и за разлика от триумфа си над Германия с 2:1, когато бяха убийствено ефективни, днес те трудно намираха очертанията на вратата зад Кейлор Навас. Самият страж пък направи първите си спасявания на турнира, доказвайки, че е готов да се отърси от испанския шок.

Група E би могла да се превърна в най-интригуващата от надпреварата, ако тази вечер „Бундестима“ победи „Ла Фурия“. Тогава всеки от четирите тима ще е с по 3 точки преди последния кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    япончетата ще духат супата
  • 2 Макс

    1 0 Отговор
    Залагам на Испания .