Last news in Fakti

5 Август, 2013 10:24 775 0

Челси победи Милан и е на финал с Реал

  • челси-
  • милан-
  • финал-
  • реал мадрид
Челси победи Милан и е на финал с Реал - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
С голове на Кевин де Брюин и Андре Шурле Челси спечели с 2:0 срещу италианския Милан в мач от приятелския турнир International Champions Cup, който се играе в САЩ. В 29-ата минута Де Брюин откри резултата след асистенция на Еден Азар. Дълбоко в добавеното време Шурле осигури ценния успех след точен пас на Виктор Моузес.
 
На финала в сряда в Маями "сините" от Лондон ще се изправят срещу испанския гранд Реал (Мадрид). В мача за третото място на турнира "росонерите" ще играят с Лос Анджелис Галакси.
 
В друга среща от турнира пък Джонатън Виера се разписа на два пъти за победата на испанския Валенсия с 4:0 срещу италианския Интер на турнира International Champions Cup в САЩ. Евер Банега и Жонас добавиха по едно попадение във вратата на "нерадзурите".
 
Във вторник (5 август) испанците ще играят с Евертън за петото място в крайното класиране в турнира. Интер пък ще се изправи срещу Ювентус в двубой за седмата позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА