Last news in Fakti

5 Август, 2013 12:54 1 004 1

Ники Михайлов много близо до трансфер в Италия

  • михайлов-
  • верона-
  • трансфер-
  • твенте
Ники Михайлов много близо до трансфер в Италия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Николай Михайлов е на крачка от трансфер в новака в Серия „А” Верона, информират медиите в Италия. Преговорите между вратаря на българския национален отбор и тима, в който през миналия сезон под наем игра Валери Божинов, вече са в доста напреднала фаза. Журналистът от Sky Sports се позовава на собствени източници и твърди, че сделката трябва да бъде финализирана в понеделник вечер.
 
Михайлов вече се е договорил за личните си условия, но остава настоящият му тим Твенте да се разбере с Верона за трансферната сума. Холандският клуб се надява да се разбере с италианците за процент от евентуална следваща продажба на вратаря.
 
От Верона проявяват голям интерес към още един български национал - защитникът на Партизан Иван Иванов. Така Иванов и Михайлов може да се съберат в италианския тим през новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comment

    0 0 Отговор
    В Италия да не би да има недостиг на парвенюта и пияници, че го искат?