30 Ноември, 2022 21:24 1 001 0

Хебър инкасира нова драматична загуба в Шампионската лига

  • хебър пазарджик-
  • халкбанк-
  • шампионска лига

Българският шампион е на прага на отпадане от турнира

Хебър инкасира нова драматична загуба в Шампионската лига - 1
Снимка: Shutterstock

Хебър Пазарджик отстъпи с 2:3 гейма на Халкбанк в нова драма с тайбрек във волейболната Шампионска лига.

„Тигрите“ започнаха срещата с пасив от 19:25 и 20:25, но след това се мобилизираха и си спечелиха точка за генералното класиране с частичен обрат от 25:19 и 25:22.

Тайбрекът обаче бе кошмарен за българите, защото турският гранд натрупа аванс от 7 точки още в началните разигравания и така на практика предреши изхода от двубоя, като го затвори със 7:15.

Все още има надежда за Хебър в турнира, защото разликата с останалите отбори не е чак толкова голяма, въпреки трите поражения. При евентуален силен завършек на кампанията момчетата на Камило Плачи могат да се измъкнат от трудната ситуация. Особено голямо значение биха имали контузените играчи, които предстои да се завърнат в близките седмици.

Следващата среща за родния клуб е на 14 декември в Полша срещу Заверче отново от 19:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА