3 Декември, 2022 11:36 1 291 0

Докторът на Бразилия с информация за състоянието на Неймар и Данило

  • бразилия-
  • неймар-
  • данило-
  • травми

Двамата получиха контузии в първия мач на „селесао” срещу Сърбия

Докторът на Бразилия с информация за състоянието на Неймар и Данило - 1
Снимка: БГНЕС

Неймар и Данило продължават възстановяването си и остават под въпрос за осминафиналния сблъсък на Бразилия с Република Корея. Днес ще стане ясно дали двамата ще бъдат на разположение на селекционера Тите за важния мач. Това обяви лекарят на бразилския национален тим Родриго Ласмар.

Неймар и Данило получиха контузии в първия мач на „селесао” на Мондиала срещу Сърбия. Проблемите и на двамата са в глезените.

“Нека да видим какъв ще бъде преходът за двамата. Те все още не са тренирали с топка. Ще го направят утре (днес – бел.ред). Важно е да видим как ще реагират, от това зависи всичко. Знаците от Данило са много позитивни. Той имаше занимания с топка и се очаква да се включи в следващата тренировка на отбора”, сподели лекарят на Бразилия.

„Нека видим какво ще се случи. Ако всичко е наред, имаме основания да мислим, че Данило ще бъде готов за следващия мач”, каза още Ласмар.

Всички 1/8-финали:
Днес
17.00 Нидерландия - САЩ (Нова, Диема спорт 3)
21.00 Аржентина - Австралия (БНТ 1, БНТ 3)

4.12 (неделя)
от 17:00 часа: Франция – Полша
от 21:00 часа: Англия – Сенегал

5.12 (понеделник)
от 17:00 часа: Япония – Хърватия
от 21:00 часа: Бразилия – Република Корея

6.12 (вторник)
от 17:00 часа: Мароко – Испания
от 21:00 часа: Португалия - Швейцария


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА